Emoțiile bărbatului care a câștigat 500 de mii de lei cu biletul ”Bingo Loto” – mi-am făcut cruce

Numerele din biletul Bingo Loto s-au combinat în câștigul feeric de 500 000 de lei pentru Ivan Poderioghin din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești. Bărbatul de 52 de ani muncește în domeniul construcțiilor, în capitală. 

Câștigătorul povestește că după muncă, a trecut pe la un chioșc Moldpresa, unde a cumpărat cinci bilete Bingo Loto, dintre care unul i-a făcut inima aproape să-i sară din piept de bucurie.

”Mi-am făcut cruce, am ieșit afară, m-am uitat în cer – ce zi minunată”, își amintește norocosul de emoțiile trăite.

Și vânzătoarea care i-a vândut biletul cu premiul de jumătate de milion de lei spune că lui Ivan îi străluceau ochii, când a venit să-i povestească despre câștig. Ea a primit un bonus de 5 000 de lei din partea Loteriei Naționale, pentru că a contribuit la întâlnirea dintre câștigul feeric și norocos.

Ivan Poderioghin este constructor și spune că din banii oferiți de Bingo Loto planifică să renoveze casa părintească, să-și ajute financiar fiicele, care vor să-și construiască locuințe și să ofere suport bănesc fiului, care învață în Italia.

Biletul ”Bingo Loto” este dotat cu cinci câștiguri de TOP a câte 500 000 de lei și un premiu impresionant de 1 500 000 de lei. El poate deveni, ca și orice alt bilet de loterie, călăuză spre scena jocului ”Bani la greu”, unde în fiecare seară, de luni și până vineri, doi norocoși pot câștiga mai mult de 1 000 000 de lei. Pentru aceasta, înregistrați codurile pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777, ca să descoperiți în ele câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. În baza lor se face extragerea pentru show-ul TV special ”Bani la greu”.
 


Preluat de la: Timpul.md