Emil Cara, secundul lui Lucescu. Tehnicianul a ajuns la Kiev pentru semnarea acordului

Emil Caras va fi secundul antrenorului român Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Tehnicianul moldovean a ajuns în capitala Ucrainei pentru semnarea contractului.

Caras nu este la prima experienţă în această funcţie. Anterior el a făcut parte din staff-ul tehnic al românilor Mircea Rednic şi Dan Petrescu.

„I-au făcut o recomandare ireproşabilă ca antrenor secund. Atât Mircea Rednic, cât şi Dan Petrescu. Am vorbit şi eu personal, dar şi Mircea Lucescu a comunicat cu ambii antrenori înainte de a lua această decizie vizavi de invitarea lui Emil Caras în staff-ul lui Dinamo Kiev.”, a spus Arcadie Zaporojanu, impresar.

Zilele trecute au apărut zvonuri că Mircea Lucescu a demisionat la doar câteva zile după ce a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Tehnicianul a fost criticat dur de către suporteri, presă şi foştii fotbalişti ai lui Dinamo. În anii 2004-2016 el a antrenat marea rivală a „alb-albaştrilor”, Şahtar Doneţk.

„A fost o scurgere din corespondenţă privată de sâmbătă şi a ajuns în presă luni. MUSCA Nea Mircea a vrut să-şi expună poziţia: dacă numirea lui la Dinamo Kiev aduce vreun prejudiciu lui Dinamo, atunci el este gata să renunţe.”, a zis  Arcadie Zaporojanu, impresar.

Sub comanda noului antrenor, vicecampioana va începe pregătirea pentru noul sezon joi, 30 iulie.
Pe 25 august Dinamo Kiev va disputa meciul din Supercupa Ucrainei cu campiona în exerciţiu, Şahtar Doneţk .


Preluat de la: Publika.md