"Eliberat! 800.000 de vehicule GEELY Coolray vândute în întreaga lume"

„63.000 de unități GEELY Coolray lansate pe drumurile internaționale în 2023”

Potrivit statisticilor comerciale, GEELY Auto International a vândut 63.000 de vehicule Coolray la nivel mondial în perioada ianuarie-decembrie 2023. Acest model este acum unul dintre cele mai bine vândute modele din gama actuală.

Coolray devine una dintre alegerile de top a clienților din segmentul B-SUV. În Europa de Est, vânzările Coolray au înregistrat rezultate bune: vânzările cu amănuntul au crescut cu peste 190% comparativ cu anul trecut. Arabia Saudită a înregistrat, de asemenea, o creștere, cu 18,8 procente față de anul precedent.

În 2023, am asistat, de asemenea, la lansarea noului Coolray de către GEELY Auto International. Noul model a fost introdus pe piețe precum Chile, Arabia Saudită, Kuweit, Qatar, Bahrain, Liban, Azerbaidjan, Kazahstan, Moldova, Kârgâzstan, Paraguay, Ecuador și Mexic. Acesta a primit numeroase recenzii pozitive în presa locală și acum continuă să câștige popularitate în rândul cumpărătorilor, având în vedere că cererea pentru acest SUV compact și puternic este în continuă creștere.

GEELYCoolray

Coolray este un SUV sub-compact construit pe noua platformă GEELY (BMA). Vehiculul iese în evidență prin designul său sportiv și liniile agresive, grila puternică de admisie a aerului, farurile cu LED-uri de zi cu triplă funcție Energy Pulse și farurile spate, precum și jantele de 17- sau 18- inci și patru terminații de evacuare.

Automobilul oferă un interior dinamic și modern, combinat cu tapițerii premium. Acesta se remarcă prin display-ul digital dual integrat, care reunește un panou de instrumente color de 10,2 inchi și un ecran de informații și divertisment tactil de înaltă definiție de 12,3 inchi, precum și prin acoperișul panoramic.

Automobilul este echipat cu un motor turbo de 1,5 litri pentru toate versiunile, care dezvoltă 172 de cai putere și un cuplu motor de 214 Nm. Acest motor este cuplat cu o transmisie cu dublu ambreiaj DCT cu 7 trepte, care presupune o capacitate de reacție de necomparat și accentuează stilul sportiv.

Contacte pentru mass-media:

GEELY Auto International Corporation Public Relations

geely.global.pr@geely.com.


Preluat de la: Noi.md