Echipa de fotbal Petrocub Hâncești a învins-o FC Florești

Petrocub Hâncești își revine după câteva meciuri fără victorie. Echipa antrenată de Lilian Popescu a învins-o fără drept de apel pe nou-promovata FC Florești, în ultimul meci al etapei a 12-a a Diviziei Naționale. Hânceștenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 4-0.

Căpitanul Vladimir Ambros a deschis scorul la finalul primei reprize, iar în minutul 62 și-a trecut în cont dubla. Camerunezul Ndzomo-Jacquez Onana a majorat scorul la 3-0 peste 11 minute. Alexandru Onică a stabilit rezultatul final în prelungiri, reușind un gol de excepție din lovitură liberă.

LILIAN POPESCU, antrenor Petrocub:„Cu așa echipe este important să marchezi un gol rapid. Ați văzut că practic s-au apărat cu toată echipa. În prima repriză ne-a lipsit ultima pasă. Nu a fost luciditate, raționament în acțiuni. În a doua repriză jocul s-a deschis și ne-a fost puțin mai ușor.”

IURIE GROȘEV, antrenor FC Florești:„Cel care greșește mai puțin, mai des obține rezultate pozitive. Am făcut greșeli impardonabile în defensivă și de aici rezultatul dezastruos.”

Într-o altă partidă,Sheriff Tiraspol a obținut a 11-a victorie consecutivă în campionatul de fotbal al Moldovei „Galben-negrii”, care au fost eliminați rușinos săptămâna trecută din Liga Europei de clubul semi-profesionist din Irlanda, Dundalk, au spulberat-o pe Cordu Lozova cu scorul de 6-0.

La pauză, gazdele conduceau cu 2-0 după golurile marcate de Wilson și Gadze. Sheriff a marcat celelalte 4 goluri în ultimul sfert de oră al confruntării.

Max Veloso a înscris din penalty, Dimitris Kolovos a reușit să marcheze primul gol în tricoul campioanei en-titre, iar Frank Castaneda și-a trecut în cont dubla.

După 12 etape disputate, Sheriff este lider cu 33 de puncte și un meci mai puțin disputat decât a doua clasată Milsami, care a acumulat 26 de puncte. Formația Petrocub Hâncești este pe locul trei, fiind urmată de Sfântul Gheorghe Suruceni, Dinamo-Auto Tiraspol și Dacia-Buiucani.

Codru Lozova este lanterna roșie a clasamentului.


Preluat de la: Publika.md