”E făcut pentru pitici”. O imagine surprinsă în pasajul subteran de pe strada Alecu Russo din Capitală a stârnit nemulțumiri din partea internauților

”E făcut pentru pitici”. O imagine surprinsă în pasajul subteran de pe strada Alecu Russo din Capitală a stârnit nemulțumiri din partea internauților. Mai exact, este vorba despre balustrada amplasată pe scări. Aceasta este, vizibil, mult prea jos pentru ca oamenii să o poată utiliza.

Într-o fotografie postată pe Facebook, apar două persoane, o femeie cu înălțimea de 1.55cm și un bărbat de 1.71 cm, care demonstrează dimensiunile construcției. 

Potrivit autorului postării, acea balustradă ajunge la nivelul genunchilor și nicidecum a mâinilor. Femeia mai menționează că lipsa unei balustrade construite corect ar putea duce, în perioada rece, la diverse traume pentru pietoni.

PUBLIKA.MD amintește că la mijlocul lunii august, autorităţile municipale au promis că, până de Hramul Oraşului, subterana va fi de nerecunoscut. Pe lângă faptul că va fi renovată, pe pereți vor apărea câteva picturi murale şi vor fi instalate camere video de supraveghere.


Preluat de la: Publika.md