Dragnea scapă de pușcărie?! Dezvăluire șoc din interior. Ce se pregătește

Este dezvăluirea momentului. Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, ar putea scăpa de pușcărie. Un apropriat de-al său a oferit detalii incendiare. Avocații fostului președinte al Camerei Deputaților încearcă, din nou, să-l scoată pe Dragnea din spatele gratiilor.

Deși se spunea că Liviu Dragnea a epuizat toate căile de atac pentru forțarea eliberării din pușcărie, se pare că nu e așa. Un apropiat al acestuia a făcut devăluiri complete.

Dragnea scapă de pușcărie?!

Fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu renunţă. Vrea cu orice preț să fie eliberat din Penitenciarul Rahova. Cel puţin asta susţine fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Dragnea de când acesta a fost închis.

„Liviu Dragnea nu renunțā la luptă! Avocații săi au depus azi (n.r. marți, 18 august 2020) o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc!

Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți!”, a spus Codrin Ștefănescu, pe o rețea de socializare.

În mai 2019, Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul DGASP Teleorman.

Pe 9 iunie 2020, judecătorii Tribunalului București au respins contestația la executare depusă de avocaţii fostului şef al Camerei Deputaţilor. La 25 mai 2020, Dragnea era audiat prin videoconferinţă de judecătorii ÎCCJ, dar procedura a fost îngreunată de mai multe probleme tehnice.

Avocaţii au reclamat că din această cauză „nu prea s-a înţeles mare lucru” din ce a spus Dragnea în faţa magistraţilor. Motivul acelei audieri a fost acelaşi cu cel prezentat recent de Codrin Ştefănescu: Dragnea solicita să fie eliberat din pentru că este deţinut nelegal. Ulterior, Dragnea a tot încercat diferite strategii menite să-i aducă eliberarea.


Preluat de la: Timpul.md