„Dragă maestre, la mulți ani, trăiți în cântec și pentru cântec”. Nicolae Glib a împlinit 75 de ani

 „Astăzi, 10 mai, cele mai sincere felicitări îi sunt transmise maestrului Nicolae Glib, care a ajuns pe cea de a 75- a treaptă a vieții. Harnic și mândru fecior al neamului nostru, artistul de incontestabil talent și valoare artistică, mai bine de 5 decenii este în prim-planul muzicii populare, pe care o poartă în suflet ca pe o adevărată comoară.

Ne bucurăm că Nicolae Glib își menține forța artistică  și continuă să apară în fața publicului meloman cu aceeași dăruire și pasiune. Continuă să-și îndeplinească misiunea hărăzită de Dumnezeu, prin voce sa și sufletul său – să dăruiască bucurie oamenilor, să-i facă să uite de grijile și problemele vieții cotidiene. Aceasta este convingerea maestrului Nicolae Glib, așa simte, așa trăiește, având ferma convingere că de arta sa, de cântecele sale au nevoie mulți oameni și el nu le înșeală așteptările.

Mă bucur că sunt coleg cu îndrăgitul interpret Nicolae Glib, consăteanul meu, iubit și adorat în toată Moldova, că activitatea sa curentă în Orchestra Ansamblului de cântece și dansuri populare „Fluieraș” este la fel de prodigioasă precum a fost în celelalte colective în care a activat anterior „Joc”, „Folclor”, „Busuioc Moldovenesc”, „Mugurel”, „Lăutarii”, aceasta fiind cronologia orchestrelor cu care Nicolae GLIB și-a etalat talentul și 

dragostea pentru muzica populară.

Dragă Maestre Nicolae Glib, la mulți ani, trăiți în cântec, pentru cântec, cât mai multe întâlniri de neuitat cu publicul meloman care vă așteaptă cu mult drag să le dăruiți frumoasele Dumneavoastră cântece. Se vor deschide sălile de spectacol și veți fi din nou împreună cu admiratorii fideli.

Cu mult drag și admirație,

Andrei Locoman”, a scris directorul general al OCMA „Moldova Concert”.


Preluat de la: Unimedia.info