DOVADA că măștile pentru personalul medical sunt cusute din material pentru LENJERIE (DOC)

„La noi demult a devenit o normă ca unii să-i aibă permanent de proști pe alții. Dar și mai normă a ajuns ca cei prostiți să tacă. Și asta nu e tot. Cei care prostesc, o mai fac și pe deștepții. Ce ne-a demonstrat comunicatul de presă postat de Centrul de Asistență Medicală de Urgență Presputalicească (CNAMUP)” scrie ex-ministra sănătății, Ala Nemerenco.

O firmă X, nu contează care, a adus din Pakistan țesătură de bumbac 100% de culoare albă, să coase lenjerie. Probabil chiloți. Sau maiouri bărbați. Că altceva nu prea este ce la categoria lenjerie.

Certificat de conformitate pentru țesătură eliberează SRL Societatea Comercială Inspecția-Certificare-Calitate (la 5.02.2020). În baza unui alt certificat. Care a fost eliberat tot de un SRL – Centrul de Analiză și Încercări “Pielart-Airin” după ce țesătura a fost supusă pe 04.02.2020 la încercări – măsurată, trasă, ruptă, cântărită, etc.

Concluzia – țesătura e bună pentru lenjerie (să zicem pentru chiloți)

Iată cum din țesătura destinată strict lenjeriei au ajuns să fie cusute măști pentru personalul medical din prima linie COVID și cine a certificat aceste măști ca echipament de protecție cu grad înalt, rămâne o enigmă. CNAMUP o face pe deșteptul că “maștile procurate de CNAMUP prin licitație sunt autorizate și conforme regulamentelor impuse de ANSP”, mai bagă aici și OMS (cu OMS în Moldova în aceste două luni numai vrăbiile n-au împușcat, în rest toate prostiile le-au pus pe spatele OMS), vre-o doua fraze tot deștepte despre echipamente de protecție pentru Infecții extrem de periculoase, fără ca să prezinte vreun certificat de la ANSP, decât acestea pentru lenjerie despre care am pomenit mai sus. În comunicat s-a mai strecurat nevinovat că maștile s-au procurat de CNAMUP în licitație și aici ar trebui să intervină organele de control, să ne explice cum au fost procurate aceste măști, care sunt documentele de conformitate pentru echipamente, nu lenjerie, și prețul lor (!).

În poză (prima poză) este masca pe care a primit-o ieri personalul la multe stații de AMU. Din acel bumbac de lenjerie. Li s-a spus să poarte două. Una peste alta. Mai jos aveți certificatele. Cele care nu au nicio treabă cu medicina. Doar cu lenjeria. Mai direct spus – cu chiloții. Dacă as fi bărbat, ia-ș spune celui care a scris comunicatul și ne-a prezentat aceste certificate drept argumente, ce să facă cu ele.

Noapte buna, Moldova.


Reacție PENIBILĂ! Au publicat DOVADA că medicii au măști din BUMBAC fabricate în Pakistan dar ACUZĂ presa de „acuzații nefondate”

DEZVĂLUIRILE unei doctorițe de la „Republican”: avem DEFICIT de medicamente EFICIENTE pentru tratarea COVID-19


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie