Doi șoferi s-au luat la bătaie în mijlocul drumului din cauza unui gest obscen (VIDEO)

Reglări de conturi în Capitală. Trei bărbaţi s-au luat la bătaie în trafic, după ce unul dintre ei a arătat un gest indecent. Incidentul a fost surprins de camera de supraveghere a unui alt conducător auto, care le-a postat pe internet. 

În imagini se vede că pasagerul unei maşini care staţiona la un semafor pe strada Mihai Viteazu și care intenționa să vireze spre stânga, arată degetul mijlociu unui alt şofer care venea din spate.

Gestul l-a indignat pe conducătorul auto, care a ieşit din maşină pentru a cere explicaţii. În incident se implică la un moment dat şi şoferul maşinei, pasagerul căreia a arătat gestul obscen. Nu este clar cum s-a încheiat incidentul, pentru că la culoarea verde a semaforului, cel care a filmat momentul, pleacă.

Internauții au comentat că în apropiere de locul incidentului este plasat un indicator care interzice virarea spre stânga.

”Acolo este marcaj pe asfalt de direcție obligatorie doar inainte și posibilitatea de virare se face doar la cercul de la Supraten, dar nimeni nu ține cont de asta și mereu creează ambuteiaje, și unica bandă devine doar cea din mijloc. Cred ca s-ar cere o videocameră acolo pentru penalizarea celor ce nu respecta marcajele”, a scris în comentarii Eduard Munteanu.  

Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi caută persoanele implicate, care riscă o amendă.

 


Preluat de la: Publika.md