Doi bărbați s-au bătut într-un spital din Spania până au avut nevoie de internare, după ce au descoperit că au o relație cu aceeași femeie

Conflictul violent a avut loc la Spitalul Universitar Central din Oviedo (HUCA), provincia Asturias, pe 19 ianuarie, și a fost nevoie și de intervenția forțelor de ordine pentu a-i despărți pe scandalagii. Unul a dat cu pumnul, iar celălalt și-a înjunghiat rivalul, relatează El Comercio, citată de libertatea.ro. Mama femeii, prezentă și ea la unitatea medicală, a suferit un atac de panică.

Potrivit anchetei Parchetului, protagoniștii au apărut la spital, asigurând că au o relație cu femeia internată. Acolo însă, ambii au avut parte de o surpriză: fiecare a aflat de relația pe care celălalt pretindea că o are cu aceeași persoană! „Telenovela” a început cu un accident de circulație, produs pe 19 ianuarie, la Oviedo. În stare gravă, femeia, 34 de ani, a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de Serviciul de Pompieri și Salvare (SEIS). Ulterior, ea a fost internată în secția de Terapie Internsivă de la Spitalul Universitar Central din Asturias (HUCA).

La spital s-au prezentat rudele și apropiații femeii. În recepție a izbucnit un conflict între actualul și fostul ei partener, cu care femeia ar fi continuat să întrețină o relație. Potrivit presei spaniole, „discuția” dintre cei doi a fost încinsă: fostul iubit al femeii l-a lovit pe celălalt cu pumnul, iar „rivalul” a scos un cuțit și l-a înjunghiat, rănindu-l în zona abdomenului Bărbații au continuat să bată, „folosind în confruntarea lor chiar și un fier de călcat”, scrie El Comercio. Țipetele au alertat personalul de securitate HUCA.

Agenții au intervenit până la sosirea Poliției Naționale. Agenții Unității de Prevenire și Reacție din cadrul Comandamentului Superior din Asturias i-au arestat pe ambii bărbați. Inițial au fost transferați la Serviciul de Urgență, pentru a fi tratați pentru rănile suferite.

Participanții la ceartă, care au fost externați, au refuzat să depună mărturie pentru evenimentele petrecute. Ministerul Public cere 4 ani de închisoare pentru suspectul de înjunghiere și o amendă de 4.500 de euro. Al doilea bărbat riscă o amendă de 4.500 de euro pentru agresiune și rănire.

Un ordin din reciproc de restricție a fost emis de autorități.

 


Preluat de la: Publika.md