Doi bărbați, reținuți de oamenii legii după ce au furat un automobil de pe teritoriul unei întreprinderi (VIDEO)

Doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii după ce au furat un automobil de pe teritoriul unei întreprinderi. 

Polițiștii au fost alertați de către un bărbat de 37 de ani, care a comunicat despre dispariția unei mașini marca Mercedes Benz. Totodată, acesta a povestit că a parcat vehiculul pe teritoriul întrepriderii în noaptea de 16 octombrie, iar dimineață când a venit nu l-a mai găsit.

Suma prejudiciului constituie 200 000 lei.

În urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, automobilul a fost depistat în sectorul Buiucani, iar în interiorul acestuia se aflau suspecții în comiterea infracțiunii, doi bărbați de 37 și respectiv 42 ani, originari din raionul Camenca.

Odată ajunși la inspectorat, indivizii și-au recunoscut vinovăția, povestind că au pătruns pe teritoriul întreprinderii unde au și văzut vehiculul și profitând că nu este nimeni, aceștia au furat automobilul părăsind locul comiterii infracțiunii.

Potrivit oamenilor legii, bărbații nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru infracțiuni similare.

Indivizii au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru ”Furt”. Aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

 


Preluat de la: Publika.md