Detalii ŞOCANTE despre copilul de 3 ani, găsit rătăcind singur pe drum. Ce făcea mama micuţului

Un copil de 3 ani a fost găsit de angajații INSP jucându-se singur, în mijlocul drumului, în satul Hănășenii Noi, raionul Leova. Oamenii legii care patrulau zona au luat copilului şi au pornit să o caute pe mama acestuia.

„Activând în cadrul operațiunii „Viteza”, la aproximativ 100- 150 de metri am observat pe adiacentul drumului că se deplasa un copil minor de aproximativ 3 ani. Am luat copilul în brațe”, a afirmat angajatul INSP, Ghenadie Vihrisiuc.

„Copilul nu spunea nimic, deoarece încă nu vorbea. Noi l-am întrebat de mai multe ori cine este mama, cine sunt părinții însă el nu răspundea şi am început să căutăm prin sat”, a povestit angajatul INSP, Anton Antonov.

Femeia, de la care mirosea puternic a alcool, le-a spus polițiștilor că nu a observat când copilul a ieșit pe poartă.

– Uite!
– Aveți grijă, pentru că stătea pe mijlocul drumului!
– Nu, a ieșit un om acum din ogradă de la noi.

Inspectorii de patrulare spun că micuțul se afla la o distanță de aproape 500 de metri de casă. Polițiștii au întâlnit-o la scurt timp şi pe mama acestuia în timp ce își căută disperată copilul.

„Striga în gura mare! Am întrebat care e motivul, cum s-a întâmpla că copilul merge pe drum, la care doamna mi-a răspuns că o persoană, o rudă, a intrat în ogradă şi a lăsat poarta deschisă”, a spus angajatul INSP, Anton Antonov.

Inspectoratul de Poliție din Leova investighează cazul şi urmează să decidă dacă mama copilului este pasibilă de amendă.

CITEŞTE ŞI: (VIDEO) Un copil de 3 ani, găsit rătăcind singur pe drum. Gestul impresionant al oamenilor legii


Preluat de la: Publika.md