Detalii noi în cazul accidentului de la Telenești, soldat cu un mort şi trei răniţi. Unul dintre şoferi era beat criţă

Detalii noi în cazul accidentului grav produs luni seara la ieșirea din localitatea Negureni din raionul Telenești. Unul dintre șoferi se afla în stare de ebrietate avansată la volan. 

Citeşte şi: ACCIDENT CUMPLIT la Telenești: Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital (FOTO)

Potrivit poliției, preliminar, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul microbuzului, un bărbat de 58 de ani din satul Negureni. Acesta a ieșit pe traseu de pe un drum secundar fără să se asigure și a fost lovit de o altă mașină.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău, ne-a spus că bărbatul se afla băut la volan. Fiind supus testului alcoolscopic, acesta avea o concentrație de alcool de 0,92 mg/l în aerul expirat, depășind de cel puțin șase ori norma admisibilă. În automobil se mai afla fiul acestuia de 37 de ani.

Cealaltă mașină era condusă de un bărbat de 34 de ani din satul Ghindeşti, raionul Floreşti, în care mai erau patru pasageri.

Din imagini se observă că, în urma impactului, cele două vehicule au fost făcute zob. La faţa locului au intervenit oamenii legii, dar şi un echipaj de salvare. Toate persoanele au fost transportate la spital, dar din nefericire unul din pasagerii care se afla în maşină a murit pe drum. Ofiţerul de presă al spitalului raional Teleneşti, Igor Catană, a declarat că victimile s-au ales cu mai multe fracturi de coaste, iar viaţa lor este în afara oricărui pericol.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele.


Preluat de la: Publika.md