DETALII NOI despre accident fatal din Rezina în care un copil a murit. Care este starea celorlalți membri ai familiei

Detalii noi despre accidentul fatal de astăzi din raionul Rezina în care un copil de 6 ani a murit, iar altul de doar un an și mama lor au ajuns la spital, după ce tatăl lor a adormit la volan. 

Reanimatologul din cadrul spitalului raional din Rezina, Iurie Golubenco, a declarat că starea femeii este stabilă, dar s-a ales cu o fractură la picior.  Însă copilul se află în stare gravă și a fost internat în secția reanimare. Micuţul a suferit o contuzie la cap și are mai multe fracturi ale coastelor.

Potrivit ofițerului de presă al Poliţiei din Rezina, Elena Băetrău, în acest caz a fost deschis un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în producerii accidentului. 

PUBLIKA.MD amintește că un copil de șase ani a murit, iar altul de doar un an și mama lor au ajuns la spital în stare gravă în urma unui cumplit accident rutier.  Tragedia s-a produs duminică, în jurul orei 15:00, în apropiere de localitatea Otac din raionul Rezina.  Automobilul în care aceștia se aflau s-a izbit violent într-un copac.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT FATAL la Rezina. Un copil a MURIT, iar altul a ajuns la SPITAL după ce tatăl lor a ADORMIT la volan


Preluat de la: Publika.md