Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente Cupon 28 pentru obligaţiunile emise de Vrancart

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente Cupon 28 pentru obligaţiunile emise de Vrancart Depozitarul Central va distribui, începând de joi, sumele de bani aferente Cupon 28 pentru obligaţiunile emise de Vrancart SA (simbol VNC24), potrivit unui comunicat de presă.

Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 2.104660 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 18.01.2024.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia. Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia. Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru.


Preluat de la: Timpul.md