Del Piero, spitalizat în SUA. Fostul star mondial a acuzat dureri puternice la rinichi

Alessandro Del Piero, fostul star al fotbalului mondial, a fost internat într-o clinică din Los Angeles. Italianul în vârstă de 45 de ani a acuzat dureri puternice la rinichi. Starea lui de sănătate este bună şi el continuă tratamentul.

Vestea cu spitalizarea lui De Piero este una neaşteptată, deoarece recent fostul fotbalistul al clubului Juventus Torino a fost surprins cum merge cu bicicleta alături de fiica lui pe străzile metropolei californiene.

Alessandro Del Piero şi soţia lui, Sonia Amoruso, sunt stabiliţi de câţiva ani la Los Angeles, unde au un restaurant cu specific italian.

Poreclit „Pinturicchio”, fostul internaţional italian a petrecut cea mai mare parte din carieră la Juventus, în perioada 1993-2012. Alături de „Bătrâna Doamnă”, el a cucerit numeroase trofee, precum Liga Campionilor și șase titluri în Serie A. A jucat 706 meciuri și marcat 290 de goluri pentru torinezi.

Del Piero are în palmares și Cupa Mondială din 2006, câștigată alături de echipa națională a Italiei, după o finală contra Franței.

Cariera sa de fotbalist s-a încheiat în 2014, după experiențe în Australia, la Sydney FC, și în India, la Delhi Dynamos.


Preluat de la: Publika.md