De astăzi, circulația pe mai multe străzi din capitală va fi temporar restricționată

De astăzi, începînd cu ora 10:00 pînă pe data de 10.05.2024, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze:

-Rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe str. București (tur-retur);

-Ruta nr. 9, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 11, tur-retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 26, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; retur: pe traseul stabilit.

-Ruta nr. 46, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.


Preluat de la: Noi.md