Dan Negru, omul televiziunii. Realizatorul emisiunii "Roata Norocului" a fost invitatul special în studioul Primelor Știri

Cel mai popular om de televiziune de pe ambele maluri ale Prutului, realizatorul emisiunii „Roata Norocului” de la PRIME, Dan Negru, a fost invitatul special în studioul Primelor Știri. În contextul Zilei Mondiale a Televiziunii, prezentatorul a vorbit despre experiența profesională și a arătat în premieră prima sa legitimație de jurnalist.

Dan Negru: – Vreau să-ți arăt ceva, nu am arătat nimănui chestia asta. Nu am arătat-o nici în România, niciodată. E prima mea legitimație. Demult se numea radio televiziunea română. Așa scrie. Fii atent, asta e poza mea și e din 1992.
Alex Luca: – Eu aveam atunci șapte ani, trebuie să recunosc.
Dan Negru: – Îmi pun căștile jos dacă îmi spui asta, mă fac că nu te aud.

Dan Negru a povestit că succesul unui produs de televiziune constă în profesioniști. Cu ajutorul echipei a reușit să devină cel mai îndrăgit prezentator.

Alex Luca: – Câte nopți albe a avut Dan Negru până a ajunge la cel mai înalt nivel?
Dan Negru: – Au fost ani albi, nu neapărat nopți albe, dar a fost frumos și e frumos în continuare.

Prezentatorul spune că publicul din Republica Moldova este mai specific.

„E mai greu să-i mulțumești pe moldoveni dintr-un singur considerent, fiecare moldovean e bilingv, vorbește două limbi. Adică el dacă se supără pe tine, schimbă și vede o televiziune din Rusia.”, a afirmat prezentatorul emisiunii „Roata Norocului”, Dan Negru.

Dan Negru a colaborat cu mai multe posturi TV din România, iar emisiunile sale au avut întotdeauna audiențe foarte mari.


Preluat de la: Publika.md