Cum va fi vremea, mâine, 6 septembrie şi câte grade vor indica termometrele

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 27 de grade, la Bălţi, cu unul mai mult. 29 de grade vor fi la Orhei. La Tiraspol sunt anunţate 30 de grade, iar la Leova, 31. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil şi nu vor fi precipitaţii. Ziua se vor înregistra 30 de grade, iar noaptea, 15. În următoarele zile se va încălzi până la 31 de grade ziua. Noaptea, temperaturile vor oscila între 12 şi 17 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 33 de grade, iar la Paris, 21. La Londra vor fi 20 de grade, iar la Berlin, 19. La Roma se va încălzi până la 30 de grade. La Viena va ploua şi se vor înregistra 21 de grade. Cu un grad mai puţin se aşteaptă la Praga şi Varşovia. La Budapesta, maxima va fi de 29 de grade, iar la Belgrad, de 31. La București va fi soare şi vor fi 28 de grade. La Atena sunt prognozate 33. La Kiev se aşteaptă până la 27 de grade, iar la Moscova, 25. În Capitala Turciei va fi soare, iar temperatura va urca până la 27 de grade.


Preluat de la: Publika.md