Cum va fi vremea, mâine, 21 iunie, şi câte grade vor indica termometrele

Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben de vreme instabilă pentru astăzi. Se prevăd ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, iar izolat sunt prognozate averse puternice cu grindină și vijelie. Şi mâine se aşteaptă ploi în întreaga ţară. La Briceni și Soroca vor fi 24 de grade, iar la Bălţi şi Orhei 25. La Tiraspol şi Leova termometrele vor arăta 27 de grade, iar la Comrat şi Cahul 29.

Mâine, în Capitală sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Ziua se vor înregistra 26 de grade, iar noaptea 17. În următoarele zile va ploua, iar termometrele vor arăta până la 28 de grade ziua şi între 16 şi 19 grade Celsius noaptea.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunţate 34 de grade, iar la Paris şi Berlin 22. La Roma termometrele vor arăta 29 de grade, la Londra 21. La Viena se vor înregistra 18 de grade, la Budapesta şi Praga 21.

La Belgrad se aşteaptă 19 grade, iar la Varşovia 26. La Bucureşti vor fi 26 de grade, însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Atena vor fi 30 de grade, iar la Kiev cu unul mai puţin. La Moscova maxima va fi de 21 de grade, iar la Ankara, de 27.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie