Cum va fi vremea, mâine, 17 iunie și câte grade vor indica termometrele

Mâine, în țară sunt anunțate ploi cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 24 de grade, iar Bălţi 25. Cu un grad mai mult va fi la Orhei. La Tiraspol maxima va fi de 27 de grade, iar la Leova 28. La Comrat şi Cahul se va încălzi până la 29 de grade Celsius.

Mâine, în Capitală sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice. Ziua se vor înregistra 27 de grade, iar noaptea 18. În următoarele zile va ploua, iar termometrele vor arăta până la 28 de grade ziua şi între 16 şi 19 grade Celsius noaptea.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid sunt anunţate 26 de grade, iar la Berlin cu două grade mai mult. 21 de garde sunt anunţate la Paris. Cu un grad mai puţin se așteaptă la Londra. În capitala Italiei sunt prognozate 26 de grade şi va fi soare. 23 de grade vor arăta termometrele la Viena. Cu un grad mai mult va fi la Praga. La Varșovia se anunță 26 de grade Celsius, iar la Budapesta 24. La Belgrad va ploua şi sunt anunţate 23 de grade.

La București se așteaptă 23 de garde, iar la Atena se va încălzi până la 31 de garde. La Kiev vor fi cel mult 26 de grade. La Moscova se va încălzi până la 30 de grade, iar în capitala Turciei termometrele vor arăta 26 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md