Cum va fi vremea mâine, 16 august, și câte grade vor indica termometrele

Mâine în ţară cerul va fi variabil, iar în nordul ţării sunt prognozate ploi slabe. La Briceni și la Soroca se vor înregistra 25 de grade. Cu unul mai mult se aşteaptă la Bălţi. La Orhei termometrele vor indica 27 de grade, iar la Tiraspol 28. La Leova sunt anunțate 29 de grade, iar la Comrat și Cahul 30.

În Capitală mâine cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 28 de grade, iar noaptea 15. În următoarele zile se va încălzi până la 32 de grade, iar noaptea vor fi între 13 şi 18 de grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunţate ploi. La Madrid se vor înregistra 29 de grade, iar la Paris 27. Maxime de 23 de grade vor arăta termometrele la Londra. La Berlin se va încălzi până la 31 de grade, iar la Roma până la 35. La Viena se vor înregistra 26 de grade. Cu două mai mult vor fi la Praga. La Varşovia şi la Belgrad sunt prognozate 29 de grade. La Budapesta vor fi ploi cu descărcări electrice, iar maxima anunţată este de 26 de grade. La București vor fi 27 de grade, iar la Atena 34. La Kiev nu se vor înregistra mai mult de 26 de grade. La Moscova cerul va fi variabil și se așteaptă 22 grade. La Ankara termometrele vor indica 28 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md