Cum va fi vremea la început de săptămână. Ce temperaturi ne așteaptă

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 26 de grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt anunţate 29 de grade. La Cahul maxima va fi de 31 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil şi se vor înregistra 28 de grade, iar noaptea 15. În următoarele zile se aşteaptă până la 31 de grade. Noaptea termometrele vor arăta între 11 şi 15 grade Celsius. Pentru vineri sunt preconizate ploi.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 30 de grade, iar la Roma şi Paris cu trei grade mai mult. La Londra sunt anunţate 27 de grade, iar la Berlin 29. La Viena vor fi 28 de grade, iar la Praga cu unul mai mult. 25 de grade vor arăta termometrele la Varşovia.

La Belgrad şi Budapesta maxima va fi de 31 de grade. La Bucureşti vor fi 29 de grade, cu două grade mai mult se aşteaptă la Atena. La Ankara cerul va fi senin şi vor fi 33 de grade. La Moscova sunt prognozate loi şi 16 grade, iar la Kiev 24 de grade.


Preluat de la: Publika.md