Cum va fi vremea în ultima zi din luna iunie şi câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată ţara se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 29 de grade, iar la Tiraspol 30. La Leova se aşteaptă 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta 32 de grade Celsius.

Mâine, în Capitală va ploua. Ziua se vor înregistra 30 de grade, iar noaptea 20. În următoarele zile ne așteaptă vreme caniculară. Termometrele vor arăta până la 33 de grade ziua şi între 16 şi 22 de grade Celsius noaptea. 

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 38 de grade, iar la Roma 30. La Londra sunt anunţate 19 grade, la Paris 24, iar la Berlin 23. La Viena se vor înregistra 27 de grade Celsius, iar la Budapesta cu unul mai mult. 23 de grade se aşteaptă la Varşovia. La Praga termometrele vor arăta 24 de grade Celsius, iar la Belgrad se va încălzi până la 29 de grade. La Bucureşti maxima va fi de 33 de grade, la Atena va fi cu un grad mai mult, iar la Ankara cerul va fi senin şi se aşteaptă de 32 de grade Celsius. La Kiev vor fi 29 de grade, iar la Moscova 23.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie