Cum va fi vremea în ultima zi de primăvară

Mâine, în nordul şi centrul ţării sunt anunţate ploi, iar în raioanele de sud cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca sunt prognozate 15 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei sunt anunţate 17 grade. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 19 grade, iar la Comrat şi Cahul 20.

Mâine, în Capitală va ploua şi se vor înregistra 18 grade, iar noaptea 11. În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 24 de grade ziua, iar noaptea se așteaptă între nouă şi 12 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid sunt anunţate 30 de grade, la Roma şi Paris 24. La Londra va fi cu un grad mai puţin, iar la Berlin se aşteaptă 22 de grade. La Viena sunt posibile ploi şi vor fi 13 grade. Cu un grad mai mult va fi la Budapesta.

La Belgrad sunt anunţate ploi cu descărcări electrice, iar maxima va fi de 19 grade. La Praga se aşteaptă până la 16 grade , iar la Varşovia vor fi 18. La Bucureşti şi Ankara se vor înregistra 22 de grade. La Moscova vor fi 13 grade, iar la Atena se va încălzi până la 24 de grade. La Kiev sunt anunţate 15 grade şi ploi.


Preluat de la: Publika.md