Cum va fi vremea în ultima zi a anului 2020. Câte grade vor indica termometrele

În următoarele 24 de ore, în țară cerul va fi variabil. La Briceni și la Soroca se așteaptă opt grade, iar la Bălți și Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol termometrele vor indica zece grade, iar la Leova și la Comrat vor fi 12 grade. La Cahul maxima va ajunge la 13 grade Celsius.

În Capitală, în următoarele 24 de ore cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 11 grade, iar noaptea şase grade Celsius. Zilele viitoare se va încălzi ușor și temperaturile vor ajunge până la nouă grade Celsius. Noaptea sunt anunţate între minus două și până la plus cinci grade.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi. La Berlin, Londra și Paris sunt anunţate trei grade. La Madrid vor fi şase grade, iar la Roma 10. La Varşovia sunt aşteptate două grade, iar la Viena trei. La Praga termometrele vor indica un grad, iar la Belgrad şapte. La Budapesta cerul va fi înnorat şi se vor înregistra patru grade. La Moscova maxima va fi de două grade Celsius, iar la Kiev nouă. La Bucureşti vor fi 12 grade, iar la Ankara 11. La Atena va fi cel mai cald şi se vor înregistra 17 grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie