Cum explică autorităţile şi drumarii amplasarea pilonilor electrici în mijlocul drumului la Străşeni

Stâlpii, amplasaţi în mijlocul drumului lângă autogara de la Străşeni, vor fi strămutaţi în scurt timp. Asigurările vin din partea reprezentanţilor Administraţiei de Stat a Drumurilor. 

În acelaşi timp, solicitată telefonic, primarul oraşului, Valentina Casian, ne-a spus că lucrările de asfaltare nu sunt coordonate de autorităţile locale şi a pasat toată responsabilitatea pe Administraţia de Stat a Drumurilor. Ultimii susţin că, din cauza ploilor abundente, în zonă exista pericol de alunecare de teren, de aceea a fost pus un strat de asfalt, până când furnizorul de energie electrică va muta pilonii.

Iulian MORNEALO, director adjunct Administraţia de Stat a Drumurilor: „Aceşti piloni urmează să fie strămutați în scurt timp. Pe porţiunea dată traficul autovehiculelor este interzis şi va fi suspendat până ce aceşti stâlpi vor fi relocaţi. A fost asfaltată porţiunea pentru a proteja straturile de asfaltare în urma tuturor precipitaţiilor care au avut loc „.

Am încercat să luăm legătura cu serviciul cu presă al furnizorului de energie electrică din zonă, dar nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! Câţiva stâlpi, amplasaţi în mijlocul unei porţiuni de drum proaspăt reparată (FOTO)


Preluat de la: Publika.md