CRIMA ODIOASĂ de la Costești: Încă 30 de zile de arest pentru individul învinuit de omorul tânărului în noaptea de Revelion

Încă 30 de zile de arest pentru individul de 21 de ani, învinuit de omorul băiatului din Costeşti, Ialoveni, în noaptea de Revelion. Decizia a fost luată marţi, de judecătoria Hîncești cu sediul la Ialoveni, unde, chiar de dimineaţă s-au adunat rudele şi prietenii lui Dumitru Jomir, tânărul ucis la doar 21 de ani. Aceştia au cerut ca vinovaţii să ajungă după gratii.

În dosar mai figurează un minor de 16 ani, care fusese şi el acuzat de omor, dar recent, oamenii legii i-au recalificat faptele în huliganism.

Adolescentul se află sub control judiciar. Atât avocatul victimei cât și rudele acesteia, susțin că ambii sunt vinovaţi, în egală măsură, de moartea băiatului. Acesta a fost lovit în cap cu picioarele şi cu o scândură, sub privirile a peste 15 persoane, care au intervenit abia atunci când nu se mai mişca.

Oamenii legii au recalificat acţiunile minorului, pentru că, potrivit lor, lovitura fatală a fost aplicată de individul de 21 de ani. Victima a murit la Spitalul de Urgenţă din Capitală, în data de 5 ianuarie.


Preluat de la: Publika.md