Crimă înfiorătoare în Franța. O româncă, înjunghiată de peste 30 de ori

O româncă a avut parte de o moarte violentă, la Millau, Aveyron, în Franţa. Femeia a fost găsită decedată în casa în care locuia, într-o baltă de sânge. Anchetatorii susțin că aceasta a fost ucisă cu brutalitate, conform actu.fr, citat de libertatea.ro.

În dimineața zilei de 1 septembrie, ţipetele româncei, care se afla în agonie, i-au îngrozit pe localnici. Un vecin a sărit să o ajute pe femeie, iar după câteva minute şi-au făcut apariţia şi poliţiştii.

La fața locului, oamenii legii au găsit, într-o baltă de sânge, trupul neînsuflețit al unei femei de 39 de ani. Lângă cadavru, în genunchi, se afla un adolescent de 16 ani. Amuțit, cu privirea rătăcită, acesta părea extrem de tulburat.

Considerați suspecţi în acest caz, soţul şi fiul vitreg al femeii, şi ei de naţionalitate română, au fost reținuți de poliție.

Conform publicaţei franceze La Dépêche, care îl citează pe procurorul Olivier Naboulet, băiatul a mărturisit că şi-a ucis mama vitregă. Adolescentul le-a spus anchetatorilor că, în dese rânduri, femeia îl agresa verbal şi chiar fizic, iar el ar fi reacţionat într-un moment în care şi-a pierdut cumpătul.

Anchetatorii au încercat să o contacteze pe mama naturală a tânărului, dar misiunea lor a fost îngreunată de faptul că femeia nu se mai află în Franţa. După efectuarea autopsiei, oamenii legii au anunțat că românca a fost înjunghiată de peste 30 de ori.

Cazul ar urma să fie preluat de autorităţile judiciare din Montpellier. În acest moment, adolescentul se află în custodia poliţiei, iar situaţia sa va rămâne neschimbată pe durata cercetărilor şi până când magistraţii se vor pronunţa în acest caz.


Preluat de la: Publika.md