Crimă înfiorătoare în Cehia: Un român a omorât în bătaie un bebeluş de doar două luni, iar apoi l-a băgat într-o valiză

O crimă îngrozitoare a avut loc în Cehia. Un român în vârstă de 28 de ani a omorât în bătaie bebeluşul de doar două luni al iubitei sale, scrie b1.ro.

Cei doi parteneri locuiau împreună cu părinții femeii și cei doi copii ai ei, o fiică de un an și un fiu de două luni.

Totul ar fi pornit când bebeluşul a început să plângă. Bărbatul, enervat de urletele copilului care nu se mai oprea, l-a lovit cu tot ce avea la îndemână, în timp ce mama micuţului dormea liniştită sub influenţa alcoolului, potrivit Blesk.cz.

Crima îngrozitoare a vut loc sâmbătă seara. După ce l-a lovit cu bestialitate pe micuţ, bărbatul, văzând ca acesta nu mai respiră a decis să-i ascundă trupul neînsufleţit într-o valiză.

„A doua zi dimineață, după ce au aflat că băiețelul murise, cuplul a decis să ascundă trupul și să părăsească republica. Au așezat trupul băiatului într-o valiză în partea de jos a căruciorului și au pus mai multe haine în cărucior pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Apoi au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Locuitorii din Přelouč, care cunoșteau familia, susțin că părinții și-au abuzat copilul și nu au avut grijă de el. Vecinii spun că oribila crimă ar fi putut fi prevenită dacă mama Sashei, cu care locuia ea și iubitul ei în Přelouč, ar fi reacționat, însă aceasta închidea ochii la abuzurile tinerilor, deși mai văzuse bebelușul învinețit.

În urma celor întâmplate, femeia le-a mărturisit anchetatorilor că iubitul ei se ascundea în curtea unei case din apropiere și că bebelușul a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de către bărbat. Polițiștii au fost conduși către locul unde au lăsat cadavrul copilului.

Poliţia l-a arestat pe bărbat pentru uciderea bebeluşului, iar acesta şi-a recunoscut fapta în timpul interogatoriului. Acum acesta riscă între 15-20 de ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md