Creștere record a cazurilor de coronavirus în Rusia. Au fost raportate 12.846 de cazuri noi de infectare şi aproape 200 de decese

Creștere record a cazurilor de coronavirus în Rusia. Autorităţile de la Moscova au raportat 12.846 de cazuri noi de infectare şi 197 de decese.

Rusia este acum a patra, cea mai afectată țară din lume, după numărul total de infecții. Pe primele trei locuri sunt Statele Unite, India și Brazilia.

Autorităţile ruse au sfătuit persoanele în vârstă şi alte grupuri care fac parte din categoriile de risc să rămână acasă şi iau acum în considerare închiderea barurilor și a cluburilor de noapte.

La începutul acestei luni, Rusia a prelungit restricţiile de călătorie pentru cetăţenii moldoveni. Potrivit unui comunicat al Ambasadei Republicii Moldova în Federaţia Rusă, transportul internațional aerian, terestru și feroviar, rămâne sistat, pe o perioadă nedeterminată. În cazul necesității tranzitării teritoriului Federației Ruse, în sensul revenirii în Republica Moldova, cetățenii moldoveni sunt rugați să apeleze la linia de urgență a Ambasadei +7 (929) 964-90-79, pentru a beneficia de consultanţă.


Preluat de la: Publika.md