Coreea de Sud va lansa taxiurile viitorului

În cadrul acestei acțiuni, ca parte a strategiei sale internaționale, compania va începe, de asemenea, operațiunile comerciale în EAU și India în același an. În plus, concurentul companiei, Joby Aviation, țintește și el Coreea de Sud, potrivit incrussia.co.uk

În primul trimestru al anului 2024, Archer a cheltuit o sumă de 83,5 milioane de dolari pentru cercetare și dezvoltare. Potrivit informațiilor de reglementare, compania a pierdut aproximativ 807,4 milioane de dolari de la înființare. Aceste pierderi vor continua să crească, deoarece Archer își propune să dezvolte și să implementeze soluții de transport și rețele de taxi aerian, ceea ce este puțin probabil să genereze venituri semnificative în următorii ani.

Totodată, Archer a dezvăluit despre planurile de parteneriat cu United Airlines și Atlantic, un transportator de telefonie fixă, pentru a lansa aerotaxi în Miami și San Francisco în 2025. Cu toate acestea, compania nu a oferit încă detalii suplimentare cu privire la stadiul actual al acestor proiecte.


Preluat de la: Noi.md