COD ROȘU de haos la Parlament

Moldova e sub cod roşu de iresponsabilitate politică. Personaje plătite din banii poporului, din păcate, ne decid în această perioadă soarta. Parlamentul s-a transformat astăzi într-o arenă de circ ieftin, iar moldovenii au fost martori, a câta oară, la un spectacol de prost gust.

Deputaţii PSRM şi ai partidului „ŞOR” au votat pe bandă rulantă mai multe proiecte vitale fără măcar să fie dezbătute în plen, iar opoziţia s-a luat la bătaie cu guvernarea.

Între timp, în jur de o mie de oameni, mobilizaţi de preşedintele ales Maia Sandu şi de Renato Usatîi, au protestat în faţa Parlamentului. Manifestaţia a avut loc în plină pandemie, cu încălcarea normelor epidemiologice. Toate acestea au loc pe fundalul unei crize fără precedent în sănătate, când sute de oameni se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital din cauza noului virus.

Astăzi, în ziua în care a murit respectul faţă de oameni şi a renăscut haosul creat de cei pe care i-am ales să ne reprezinte, Ministerul Sănătăţii a anunţat un nou record de îmbolnăviri de COVID-19.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie