Clarvăzătoarea auto a dezvăluit toate farmecele frumoasei GEELY TUGELLA    

„M-a cucerit! Da, sînt o fată și ador lucrurile frumoase, dar sînt o fată ciudată și îmi place o mașină bună, bine echipată și bine ajustată. Face exact ceea ce eu, ca șofer, aștept de la o mașină, iar la prețul ăsta e un basm!”, a spus Lana Flor.

Aceasta a mărturisit că GEELY TUGELLA este de o frumusețe incredibilă, fiind preferatul ei din toată gama GEELY, cu un motor de doi litri, transmisie automată cu 8 trepte și 238 de cai putere.

Este un model premium în gama de produse GEELY din punct de vedere al designului, materialelor și tehnologiei, cu o caroserie sportivă inspirată de ținuta grațioasă și mișcările precise ale unei pisici saltante.

Potrivit acesteia, mașina se remarcă prin aspectul său original, interiorul bogat, materialele de înaltă calitate, confortul și comoditatea, funcționalitatea, manevrabilitatea mișto, iar șoferul are o plăcere enormă de a conduce această mașină.

Acesta este doar începutul călătoriei prin lumea GEELY cu Lana. Rămîneți cu noi pentru mai multe recenzii ale modelelor din gama GEELY, care vor continua să ne încînte prin inovație, stil și tehnologie!


Preluat de la: Noi.md