CINE SUNT TINERELE care au bătut şi umilit o fată în sectorul Ciocana. DETALII DE LA POLIŢIE

„Un caz sfidător şi obraznic. În municipiu demult nu am avut asemenea situaţii”. Este comentariul şefului adjunct al Poliţiei Capitalei, Lilian Luca, la cazul şocant din sectorul Ciocana, unde o fată a fost bătută şi umilită de un grup de tinere.

„Cazul a fost înregistrat la ziua de vineri. Persoanele sunt identificate. Urmează audieri şi documentarea cazului. Este vorba despre nişte tinere, de 13-16 ani. Sunt eleve a liceului Olimp, Ginta Latină şi Berezovschi. Cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliţie Ciocana şi vom lua decizii pe el în cel mai scurt timp. Într-adevăr este un caz sfidător şi obraznic. În municipiu demult nu am avut asemenea situaţii. Răspunderea va fi pe măsură, destul de dură şi obiectivă.”, a declarat şeful adjunct al Poliţiei Capitalei, Lilian Luca.

Amintim că o bătaie groaznică a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Un grup de tinere lovesc şi înjosesc o fetiţă, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Totul a pornit după ce copila ar fi numit-o pe mama uneia din tinere cu un cuvânt necenzurat. Acestea o pun pe fetiţă în genunchi lângă un perete şi o lovesc cu picioarele în faţă.

CITEŞTE ŞI: Caz GROAZNIC la Ciocana. O fată a fost bătută şi umilită de un grup de tinere (VIDEO)

 


Preluat de la: Publika.md