Cîinele Kevin, în vârstă de trei ani, a fost recunoscut drept cel mai înalt din lume

Animalul, împreună cu familia sa, Tracy, Roger, Alexander și Evie Wolfe, locuiește în orașul West Des Moines (Iowa, SUA). Acest lucru este raportat de Daily Star.

Familia Wolfe nu plănuia să își ia un alt cîine după moartea unuia dintre animalele de companie , dar într-o zi un prieten le-a spus că oferă căței, iar ei nu au putut rezista.

Viitorul gigant a fost botezat în onoarea personajului principal din comedia de Crăciun Home Alone, în care Kevin, în vîrstă de opt ani, își apără cu succes casa de hoții enervanți. Tracey, proprietara gigantului, spune că acest cîine a crescut foarte repede și familia era sigură că va deveni un record. „Este de fapt un gigant docil – se teme de majoritatea lucrurilor, în special de aspirator. Nu se apropie de el, sare și se năpustește pentru a scăpa”, spune femeia.

Kevin trăiește acum într-o haită mare – cu alți trei cîini și patru pisici, precum și cu găini, capre și cai.

„Big Kev” îi face uneori nervoși pe ceilalți căței din cauza dimensiunii sale uimitoare, dar încearcă să fie drăguț și blînd cu ei, chiar ghemuindu-se pentru a se coborî la nivelul lor.

Potrivit lui Tracey, întreaga familie îl adoră pe recordman, dar Alexander, în vîrstă de 12 ani, are o legătură deosebit de puternică cu el.


Preluat de la: Noi.md