Chișinăul, prima reacție după explozia de la Tiraspol: Tentativă de a provoca frică și panică. Tehnica militară din imagini nu funcționează

„Biroul politici de reintegrare a luat legătura cu celelalte autorități publice ale Republicii Moldova, iar în urma examinării imaginilor video și din schimbul de informații, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani.

Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”, se arată într-un comunicat.

Astăzi, 17 martie, o explozie a avut loc pe teritoriul uneia dintre unitățile militare din Tiraspol. Potrivit presei din regiunea transnistreană, unitatea ar fi fost atacată cu o dronă Kamikaze.

Ulterior, presa din stânga Nistrului a scris că ar fi fost distrus un elicopter Mi-8MT de pe teritoriul unității militare din Tiraspol.

Momentul în care o dronă lovește elicopterul de pe teritoriul unei unitatăți militare din Tiraspol, a fost filmat de camerele de supraveghere.


Preluat de la: Unimedia.info