Chicu, mesaj către cetăţenii IRESPONSABILI: Când veți fi internați în stare gravă la spital, arătați medicului pozele cu levănțică

Când unii din voi veți fi internați în stare gravă la spital, arătați medicului pozele cu levanțică. Declaraţia a fost făcută de premierul Ion Chicu, care s-a arătat indignat de comportamentul unor oameni, care în plină pandemie nu respectă măsurile de protecţie anti COVID-19 şi merg să-şi facă poze în lanurile cu levănţică din ţară. 

„Nu v-atingem nici c-o floare. Și nici cu amenzi, că deja nu mai avem dreptul… Dar când unii din voi veți fi internați în stare gravă la spital – arătați medicului pozele cu levănțică. Medicii de care noi, mioriticii, ne batem joc, vor aprecia „frumosul” din noi. Sunt sigur, că majoritatea pasionaților chiar în lanul de levănțică se plâng că „UE-ul ne-a inchis granițele”. Dar de ce ar trebui altfel să se comporte lumea civilizată cu noi, mioriticii?”, a precizat prim-ministrul într-o postare pe pagina sa de facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că zeci de oameni au fost surprinşi, astăzi, de un martor ocular în câmpul de levănțică din satul Cimișeni, raionul Criuleni. Îngrijorător este faptul că pe câmp era aglomeraţie, cetăţenii nu respectau distanţa socială, iar unii stăteau în grupuri mai mari de trei persoane. 

Citeşte şi: (VIDEO) Nici vorbă de distanţă socială! Lanurile de levănţică, luate cu asalt de moldoveni


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie