Chelsea Londra continuă să-și întărească lotul înaintea noului sezon. Clubul englez l-a transferat de la Bayer Leverkusen pe Kai Havertz

Chelsea Londra continuă să-și întărească lotul înaintea noului sezon. Clubul englez l-a transferat de la Bayer Leverkusen pe mijlocaşul ofensiv Kai Havertz. Germanul a semnat un contract valabil pe cinci an cu „aristocraţii”, iar presa engleză scrie că şefii clubului de pe Stamford Bridge a plătit 80 de milioane de euro pentru transfer.

„Sunt foarte fericit şi mândru că sunt aici. Pentru mine este un vis devenit realitate să joc la un club mare cum este Chelsea. Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu colegii de echipă dar şi cu antrenorii.”, a spus mijlocaşul Chelsea Londra, Kai Harvetz.

Kai Havertz a debutat în Bundesliga la Bayer Leverkusen în 2016. De atunci, el a jucat 118 meciuri în prima ligă germană şi a marcat 36 de goluri.

Acesta are şapte selecţii şi un gol înscris pentru Die Mannschaft.

Chelsea i-a mai achiziţionat recent pe Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell şi Thiago Silva.

Şi campioana Franţei, Paris Saint-Germain a anunţat oficial despre transferul definitiv al portarului Sergio Rico. Acesta fusese împrumutat în sezonul trecut de PSG de la Sevilla.


Preluat de la: Publika.md