Celebra creatoare de modă care arată ca o puștoaică de 25 de ani la 70 (FOTO)

Vera Wang, celebra creatoare de modă în vârstă de 70 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică uluitoare, ce ar face invidioasă chiar și o tânără de 20 de ani. Imaginile făcute publice în urmă cu puțin timp, însă, au stârnit un val de comentarii, scrie a1.ro.

Creatoarea de modă a făcut publice mai multe imagini în care apare într-un top scurt, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect tonifiat, dar și o pereche de jeanși scurți. Acestea au dat naștere unui val de comentarii, întrucât mulți internauți s-au împărțit în tabere: unii au apreciat-o pentru felul în care arată, alții au criticat-o pentru că și-ar fi editat pozele.

 

4 th of May 2020….. ‘Met’ing in Miami. ????

Публикация от Vera Wang (@verawang) 4 Май 2020 в 5:30 PDT

”Vera Wang are 70 de ani. Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, a comentat un internaut.

”1978 versus 2020. Vera Wang nu are vârstă”, a comentat un alt internaut.

Creatoarea de modă s-a aflat la Miami în timpul pandemiei de coronavirus, iar de curând a vorbit, într-un mesaj făcut public pe internet, despre cum a petrecut.

”Spre deosebire de mulți newyorkezi, eu am avut carantina în Miami după Săptămâna Modei din Paris și am stat alături de familia mea. Dacă ai norocul să fii într-un asemenea grup, atunci izolarea aduce nuanțe pozitive.

Am avut parte de momente frumoase și asta m-a ajutat să lucrez zilnic la proiectele mele. Faptul că am vorbit despre viață, dragoste, muncă, priorități, familie, chiar și frici a făcut din aceste zile o nouă experiență.

Având această obsesie cu hainele, eu am avut luxul de a mă juca cu hainele, ceea ce un designer face rar acest lucru. Fiți în siguranță! Fiți bine! Aveți grijă!”, a spus Wang, conform Bazaar.com.

 

Masking it out of doors in Miami…. ode to the ‘Met’ Gala tonight…..

Публикация от Vera Wang (@verawang) 4 Май 2020 в 6:27 PDT

Vera Wang este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.


Preluat de la: Publika.md