Cele mai răutăcioase 10 glume după cataclismul Barcelonei din Champions League: „Ce îi spune soția lui Messi în această dimineață”

Barcelona a fost zdrobită de Bayern Munchen, scor 2-8, în sferturile Ligii Campionilor, iar admiratorii fenomenului fotbalistic nu au avut milă de catalani după meci.

Victoria nemților a avut un ecou atât de mare încât rețelele de socializare au fost inundate cu glume, care mai de care mai răutăcioase și mai inventive la adresa spaniolilor. Am adunat aici 10 dintre cele mai bune:

„A doua zi dimineață, la ora 9, soția lui Messi îl trezește pe acesta și îi spune: «Leo, trezește-te, e 9!» Speriat, Messi întreabă: «Ce? Au mai dat unul?»” (autor: Marius-laurentiu Gheorghe @ Facebook)

„Dacă tot s-a jucat într-o singură manșă, Bayern a decis să înscrie cât pentru două”

„Cum numără nemții până la 10? «Eins, Zwei, Drei, Vier, Funf, Sechs, Sieben, BARCELONA, Neun, Zehn»”

„Nu înțeleg ce a căutat Ansu Fati pe teren, e clar că meciul a fost 18+”

„Am văzut un film cu un ucigaș în serie astăzi, nici măcar n-a fost cel mai violent lucru de la TV”

„Barcelona e ca Wifi-ul, nu funcționează departe de casă”

„Barcelona a plătit 160 de milioane de euro pe un jucător doar ca acesta să intre pe teren și să marcheze de două ori împotriva lor într-un sfert de Ligă”

„Bayern a fost atât de drăguță încât să îi ofere șansa Barcelonei să uite de eșecul de pe Anfield”

„Singurul lucru pozitiv despre Barcelona în această seară a fost Umtiti” (n.red. Umtiti a fost depistat pozitiv cu coronavirus – detalii AICI)

„I’d 8-2 be a Barcelona fan now” (A se citi I’d hate to – Aș urî să fiu fan al Barcelonei acum)
 


Preluat de la: Timpul.md