Cele mai bine plătite job-uri înregistrate la ANOFM. O companie din Cahul oferă un salariu de 50 de mii de lei

Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Locul de muncă este remunerat cu 50 de mii de lei și se oferă pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.

Următoarele două locuri de muncă bine plătite sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu până la 30 de mii de lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu două posturi de mașiniști la excavator în Chișinău, pentru care se oferă un salariu de 14-20 mii lei.

Între 12 și 18 mii de lei ar putea câștiga se cel mai iscusit pietrar-zidar care dorește să muncească în Chișinău și are experiență de muncă în lucrări de zidărie și cărămidă.

La Bălți sunt oferite două locuri vacante de șoferi, care dețin permis de conducere cat. D și au experiență de lucru.

Totodată, la mare căutare și în această lună sunt inginerii, electromontorii, operatorii de telecomunicații cărora li se oferă un salariu de până la 15 mii de lei.

În același timp, Agenția menționează că mai mulți angajatori declară locuri vacante cu salarii de 8-10 mii pentru funcțiile de sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.

 


Preluat de la: Publika.md