Cei doi militari, care au salvat săptămâna trecută viața a două persoane, decorați cu medalia "Bărbăție și Curaj" (FOTO/VIDEO)

Cei doi militari, care au salvat săptămâna trecută viața a două persoane, au fost decorați astăzi de către ministrul Apărării Alexandru Pînzari cu medalia „Bărbăție și Curaj” a Armatei Naționale.

Distincțiile au fost oferite în semn de apreciere a gestului de curaj pe care cei doi l-au demonstrat în timpul misiunii de patrulare, intervenind, fără ezitare, pentru a acorda ajutor unor persoane aflate în pericol.

„Am discutat cu militarii care ies în fiecare zi la patrulare în oraș și le-am mulțumit atât lor, cât și comandanților, pentru sprijinul, efortul și contribuția adusă comunității și siguranței cetățenilor noștri. Dragi militari, vă mulțumesc pentru serviciu! Mândru de voi, camarazi de nădejde!”, a scris Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Gest demn de urmat: Un militar a acordat primul ajutor unui bătrân care şi-a pierdut cunoştinţa într-un magazin

CITEŞTE ŞI: O nouă zi, o nouă faptă eroică! Un militar a salvat de la înec un tânăr care a încercat să evadeze, având asupra sa pachete suspecte de droguri (VIDEO)


Preluat de la: Publika.md