Ce surprize ne pregătește vremea pentru următoarele 24 de ore

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. Totodată pe alocuri vor cădea precipitaţii de scurtă durată. La Briceni şi Soroca vor fi cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei maxima va fi de şapte grade, iar la Tiraspol opt grade. La Leova vor fi nouă grade, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă 10 grade Celsius.

În Capitală, în următoarele 24 de ore, sunt posibile ploi. Ziua vor fi opt grade, iar noaptea trei. În următoarele zile termometrele vor indica până la opt grade ziua. Noaptea sunt anunţate între minus patru grade şi plus patru grade.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid vor fi 17 grade Celsius, iar la Roma cu unul mai mult. La Londra şi Paris sunt anunţate 14 grade, iar la Berlin 11. La Viena sunt prognozate 12 grade, iar la Belgrad şi Varşovia nouă. La Budapesta se vor înregistra 11 grade, iar la Praga 10. La Bucureşti se aşteaptă 13 grade, iar la Ankara va fi cu un grad mai mult. La Atena se aşteaptă până la 19 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat. La Kiev, termometrele vor indica un grad şi sunt posibile ninsori, iar la Moscova, minus trei grade.


Preluat de la: Publika.md