Ce surprize ne oferă vremea mâine, 28 iulie, şi câte grade vor indica termometrele

Mâine, în ţară cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei maxima va fi de 32 de grade. La Tiraspol şi Leova sunt anunţate 34 de grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta 35 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 33 de grade, iar noaptea 19. În următoarele zile se va încălzi până la 36 de grade. Noaptea termometrele vor arăta între 14 şi 21 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 37 de grade, iar la Roma 35. La Paris sunt anunţate 25 de grade, iar la Berlin cu două mai mult. La Londra termometrele vor arăta 20 de grade. La Varşovia şi Belgrad vor fi 31 de grade, iar la Praga 32. La Viena sunt prognozate 34 de grade, iar la Budapesta cu unul mai puţin. La Ankara se vor înregistra 32 de grade, la Bucureşti 33, iar la Atena 34. La Moscova maxima va fi de 27 grade, iar la Kiev de 30 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md