Ce s-ar putea întâmpla cu actorul după ce a fost operat

Noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic: Ce s-ar putea întâmpla cu actorul după ce a fost operat Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor din București. Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de dificile. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul. Evoluția postoperatorie a marelui actor a fost una foarte bună. În acest moment se află pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere complexitatea intervenției chirurgicale prin care a trecut. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii. Proteza care i-a fost îndepărtată a fost montată în anul 2019, însă acum devenise sursa infecției generalizate.

Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca

Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca, deoarece, potrivit surselor Antena 3 CNN, ar avea nevoie de un nou stimulator cardiac, în condițiile în care cel pe care îl avea montat i-a fost îndepărtat. Ministrul Sănătății l-a vizitate pe maestrul Florin Piersic înainte ca acesta să fie operat. Iar Alexandru Rafila s-a declarat încrezător.

”Am stat de vorbă cu domnia sa, l-am încurajat, părea și el încrezător într-o evoluție favorabilă. Am fost la el împreună cu colegii mei de la Institutul Matei Balș. Avea o stare de spirit bună, era încrezător, pozitiv, optimist, are un suflet mare și lucrul ăsta contează foarte mult inclusiv în ceea ce privește evoluția bolii”, a explicat Alexandru Rafila. Ministrul Sănătății a explicat că echipa medicală va continua să îl monitorizeze pe Florin Piersic și să îi prescrie cel mai potrivit tratament.


Preluat de la: Timpul.md