Ce înseamnă când visezi carne?

Ce reprezintă carnea în vis?
Carnea este simbolul material al lumii care ne înconjoară. Ea este materialul din care suntem noi făcuţi şi o asociem atât cu trupul lui Iisus cares-a jertfit pentru noi cât şi cu o metodă la bună pentru a ne hrăni. Carnea a devenit un aliment important în viaţa oamenilor din secolul nostru, deşi acum câteva sute de ani era considerată un lux. Numai cei cu anumit statut aveau privilegiul de a mânca un anumit tip de carne. Acum, consumăm aproape zilnic carne, aşa că nu trebuie să ne mire dacă acest simbol ne calcă şi pragul viselor câteodată. Atunci când acest vis se repetă însă, este clar că trebuie să apelăm la anumite interpretări. Principalii factori după care s-au ghidat cercetătorii de vise au fost tipurile de carne, deoarece scenariul din vis este în strânsă legătură cu animalul de la care provine carnea.

Ce înseamnă când visezi carne de pui?
Atunci când visezi carne de pui, asemeni acestui animal, este semn că eşti o fire căreia îi vine greu să-şi asume anumite riscuri şi încearcă pe cât posibil să nu intre în situaţii riscante. Acest vis anunţă faptul că vei fi pus în faţa unei situaţii dificile, vei avea de luat o decizie importantă şi astfel este posibil să fii nevoit să îţi depăşeşti fricile. Depinde de cât de mult contează acel lucru pentru tine.

Dacă visezi că mănânci carne de pui crudă, este semn că eşti conştient de lipsurile tale şi încerci să le suplineşti prin diverse metode, însă de multe ori, soarta nu este de partea ta. Fie că aceste lipsuri sunt de nivel material sau moral, constant simţi nevoia să îmbunătăţeşti ceva la tine, la înfăţişarea ta sau chiar la caracterul tău.

Semnificaţiile visului în care apare carne de pui:
Nu îţi asumi uşor riscuri
Eşti o fire rezervată şi precaută
Vei întâmpina o situaţie dificilă şi vei fi nevoit/ă să îţi depăşeşti fricile

Ce înseamnă când visezi carne de porc?
Carnea de porc în vis aduce veşti bune, împliniri pe plan profesional şi succes în domeniu financiar. Dacă visezi acest simbol este semn că vei avea noroc în carieră şi vei fi văzut ca o persoană de încredere şi stabilă pe sine. Dai dovadă de perseverenţă şi dinamism şi eşti o persoană pe care ceilalţi simt că se pot baza. În ciuda reputaţiei pe care o acest animal, în visul tău, cercetătorii de vise sunt de părere că va avea semnificaţii benefice.

Carnea de peşte este asociată cu bunătatea, blândeţea şi isteţimea minţii. Se zice că dacă femeile însărcinate visează carne de peşte, este semn că vor avea un copil bun şi inteligent, care nu va avea dificultăţi la şcoală şi nici în relaţia cu şefii sau cei din conducere, mai târziu în cariera lui. Astfel, carnea de peşte în visul tău anunţă o perioadă în care vei avea ocazia să-ţi pui în valoare capacităţile intelectuale şi să câştigi de pe urma abilităţilor tale de a găsi întotdeauna cele mai bune soluţii.

Dacă visezi carne de curcan este semn că eşti o persoană îndrăzneaţă şi destul de deschisă la nivel social. Îţi place să cunoşti oameni noi tot timpul şi eşti instabil/ă în relaţiile tale amoroase.

Dacă visezi carne de miel este semn că vei trece printr-o perioadă grea din punct de vedere emoţional în care ai riscul să fii supus la anumite traume. Cei din jurul tău te vor compătimi, însă nu vor avea un cuvânt de spus sau puterea de a schimba ceva. 


Preluat de la: Timpul.md