Caz șocant! Un bărbat din New York a căzut într-o groapă plină cu șobolani, după ce trotuarul a cedat sub el

Familia unui bărbat care a căzut într-o groapă plină cu șobolani în New York , în timp ce aștepta autobuzul, a vorbit despre incidentul care l-a lăsat traumatizat pe acesta, informează BBC.

Leonard Shoulders se afla lângă o stație de autobuz din Bronx când betonul de sub el s-a rupt, iar el a căzut într-o groapă adâncă de aproape 5 metri, unde a rămas blocat timp de aproximativ 30 de minute.

„Șobolanii se plimbau pe el și nu se putea mișca”, a spus fratele său, Greg White, pentru CBS New York. „Nu a vrut să strige pentru că îi era teamă că îi vor intra șobolanii în gură”.

Pompierii au fost chemați la fața locului. Momentul în care bărbatul de 33 de ani a căzut în groapă a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Până la urmă, serviciile de intervenție au reușit să-l scoată pe bărbat din groapă și l-au transportat la spitalul St. Barnabas, el suferind rănit la mâini, picioare și față. În acest moment el se află internat în stare stabilă, a anunțat New York Times, citând conducerea spitalului.

„Este traumatizat”, a declarat mama lui, Cindy White, pentru NBC New York. „A spus că s-a prăbușit deodată, iar resturile cădeau și îl loveau în cap”.

Incidentul a atras o reacție puternică din partea locuitorilor orașului New York, mulți spunând că ce i s-a întâmplat bărbatului este „un coșmar”.


Preluat de la: Publika.md