Caz ȘOCANT. O tânără, mamă a unui băiețel, împușcată mortal în timp ce filma o răpire falsă pentru TikTok

O tânără de 20 de ani a fost împușcată accidental în timp ce filma o răpire falsă pentru a publica clipul video pe TikTok. Incidentul a avut loc în Chihuahua, Mexic, iar poliția a deschis o anchetă.

Potrivit presei locale, doi dintre tinerii care au fost de față când s-a petrecut incidentul au fugit cu o mașină, dar au fost identificați de autorități, informează Mexico News Daily, citează go4it.ro.

Victima a fost împușcată în cap cu o armă reală. Înainte să moară, ea a publicat pe TikTok mai multe clipuri video în care apărea cu ochii acoperiți, dar și cu picioarele și mâinile legate. Clipurile video au fost șterse de pe TikTok, dar încă circulă pe internet.

Potrivit procurorului general din statul mexican, César Augusto Peniche Espejel, cel care a ucis-o pe tânără a crezut, probabil, că pistolul era descărcat. El a promis că vinovatul va fi pedepsit.

Tânăra era mama unui băiețel de un an.

Oamenii își asumă tot mai multe riscuri pentru a deveni populari pe rețelele de socializare. Recent, două studente au căzut de pe o clădire în timp își făceau selfie-uri la o petrecere. Totodată, un tânăr a căzut într-un canion și a murit, în căutarea pozei perfecte.


Preluat de la: Publika.md