Caz șocant în Brazilia! Un bărbat care a murit într-un magazin, acoperit cu umbrele şi lăsat pe podea, în timp ce clienţii şi-au continuat cumpărăturile

Un bărbat a murit într-un magazin din Recife, Brazilia, însă cadavrul acestuia a fost lăsat pe podea şi acoperit cu umbrele. În jurul corpului neînsuflețit au fost create nişte paravane din cutii, în timp ce magazinul a rămas deschis, provocând indignare pe reţelele de socializare, relatează Reuters, citat de adevarul.ro.

Incidentul a avut loc pe 14 august, dar ştirea a început să circule abia săptămâna aceasta, pe fondul unui val de critici pe reţelele de socializare din cauza modului în care supermarketul a hotărât să gestioneze evenimentul, respectiv să lase cadavrul pe jos în timp ce a menţinut magazinul deschis clienţilor, notează hotnews.ro

Administrația magazinului şi-a cerut scuze miercuri, spunând într-o declaraţie pentru Reuters că modul în care a gestionat incidentul a fost neadecvat.

”Compania a greşit prin faptul că nu a închis imediat magazinul după ce s-a întâmplat pentru a aştepta serviciile funerare, precum şi prin faptul că nu a găsit imediat calea corectă pentru a avea grijă de cadavru”, a spus reprezentantul magazinului.

Potrivit administrației magazinului, bărbatul era un manager de vânzări care s-a simţit rău la locul de muncă. La început, i s-a acordat primul ajutor şi a fost chemată o ambulanţă. Însă, după ce bărbatul a murit, administrațiaa spus că a ”urmat regulile de a nu înlătura corpul din loc”. Acum, filiala şi-a schimbat regulile pentru a include închiderea obligatorie a magazinului, în viitor, dacă se va mai întâmpla un asemenea incident.

”Ne cerem scuze faţă de familie şi suntem pregătiţi să o sprijinim în orice mod necesar”, a spus reprezentantul magazinului.


Preluat de la: Publika.md